Sähkökirjat kuuluvat kansalle!

Mikko Aarne

Uusia kuvioita Readberryssä

Readberry.fi on ollut auki nyt vuoden, ja kiitämme kaikkia mukana olleita. Olemme tulleet vaiheeseen, jossa palvelu on rakennettu, testattu ja toimivaksi todettu. On aika laukaista kantoraketin toinen vaihe.

Readberry.fi:n markkinointia tulee vetämään viestintäyrittäjä Milla Wirén, joka oli mukana jo yhtenä ensimmäisen testiversion lukijoista. Milla ymmärtää sekä kulttuurin että liiketoiminnan päälle: hän on alun perin valmistunut Sibelius-Akatemiasta musiikin maisteriksi ja toiminut sittemmin myös Kiasman tiedotuspäällikkönä. Millan yritys Viestintätoimisto Turku Oy sijaitsee Turun Logomossa.

Aiemmin ideologisena johtajana toiminut Mikko Aarne ottaa firman toimitusjohtajan hommat ja kokonaisvastuun. Jarkko Ylikoski puolestaan siirtyy Hogrefe Psykologien Kustannus Oy:n toimitusjohtajaksi. Jarkko jatkaa kuitenkin aktiivisesti mukana Pulp Republicin hallituksessa ja osakkaana.

Kantoraketin seuraava vaihe onkin sitten palvelun uusi versio. Ja siitä tulee kuulkaa hyvä. Käykää säännöllisesti katsomassa Readberry.fi ja pysykää kanavalla Twitterissä ja Facebookissa.

Inspiratsioonia.

Comments are disabled.